În perioada 01.05.-06.05.2024. vom lua o mică pauză, și ne vom întoarce cu forțe noi, dar și cu multe noutăți din data de 07.05.2024. Astfel comenzile plasate în această perioadă vor fi expediate începând cu data de 07.05.2024.!
În perioada 01.05.-06.05.2024. vom lua o mică pauză, și ne vom întoarce cu forțe noi, dar și cu multe noutăți din data de 07.05.2024. Astfel comenzile plasate în această perioadă vor fi expediate începând cu data de 07.05.2024.!
Coș 0

La ce folosim plicurile colorate și cum alegem mărimea potrivită?

Fie că e vorba de o invitație de nuntă, o invitație de botez, sau o felicitare, întotdeauna un plic colorat în nuanțe frumoase, sau unul în contrast cu invitația va avea un efect special aspura destinatarului acestuia.

Dar, cu siguranță plicurile colorate au și alte întrebuințări la care probabil nici nu ne-am gândit.

Astfel vă prezentăm câteva din acestea:

Putem ascunde într-un plic într-un mod misterios o bijuterie (brățară/cercei).

Dar cum sună să trimitem clienților noștri dragi un voucher, închis într-un plic cu sigiliu de ceară atașat, astfel misterul e cu atât mai mare, și destinatarul va fi cu atât mai curios și mai surprins.

De ce să ne limităm imaginația?

Putem surprinde clienții nostrii dragi, sau colaboratorii cu un card de mulțumire, sau chiar un business card ascuns într-un plic elegant.

Putem oferi un Mărțișor simplu, cu ocazia sosirii primăverii de 1 Martie, dar împachetat într-un plic într-o nuanță prețioasă va fi cu siguranță surprinzătoare.

Plicurile noastre sunt calitative, iar culoarea exteriorului se păstrează și în interior, excepite fiind doar câteva nuanțe din colecția noastră.

Dar să trecem la treburi puțin mai serioase...

Cum alegem mărimea potrivită? Ei bine, ... noi recomandăm ca regulă generală, ca invitația, sau mesajul pe care dorim să-l introducem, să aibă o mărime mai mică decât plicul ales cu 0,3-0,5mm, astfel va fi ușor de manevrat.

Legat de mărimea potrivită, dacă dorim un aspect mai standardizat, se poate opta pentru plicurile C6 sau I8, ele fiind cele mai comune mărimi folosite la felicitări, invitații, sau cărți poștale.

Dacă dorim să ieșim puțin din tipar, putem opta pentru plicuri pătrate, 130x130mm pătrat mic, sau 155x155mm pătrat mare.

Legat de plicurile DL, ele au forma aceea de plic de dreptunghi alungit, iar noi o recomandăm pentru scrisori, deoarece coala A4 împăturită în 3 părți egale, se va așeza frumos în acest plic. Recomandăm de asemenea plicurile DL pentru darul de nuntă, deoarece bancnotele se așează frumos în plicurile de mărimea 110x220mm

Pentru vouchere, bijuterii, sau carduri de mulțumire, recomandăm plicurile C7, drăgălașe fiind, cu aspect prețios.

Plicurile C5 se pot folosi pentru corespondență, sau atunci când dorești să trimiți mai multe felicitări de Crăciun, felicitări de Anul Nou, Calendare, sau felicitări de Paște unei familii mai numeroase. În plicurile C5 putem ascunde chiar și o agendă pentru cei dragi.

Adaugă plicurilor tale și un sticker autoadeziv, pentru un aspect drăgălaș sau un sigiliu de ceară pentru un aspect vintage.

Alege plicuri colorate în nuanțe prețioase pentru a-ți surprinde destinatarul și pentru a crea emoție!


Postare mai veche