În perioada 01.05.-06.05.2024. vom lua o mică pauză, și ne vom întoarce cu forțe noi, dar și cu multe noutăți din data de 07.05.2024. Astfel comenzile plasate în această perioadă vor fi expediate începând cu data de 07.05.2024.!
În perioada 01.05.-06.05.2024. vom lua o mică pauză, și ne vom întoarce cu forțe noi, dar și cu multe noutăți din data de 07.05.2024. Astfel comenzile plasate în această perioadă vor fi expediate începând cu data de 07.05.2024.!
Coș 0

Cum se fac sigiliile de ceară handmade?

Sigiliile de ceară handmade pot fi obținute în diverse modalități, astfel vă oferim mai multe opțiuni pentru a vă bucura de acestea.

Una dintre opțiuni, și cea mai simplă este să le comandați gata făcute de pe site-ul nostru www.paperparty.ro, chiar de aici.

Noi vă stăm la dispoziție cu multe culori, modele și variații ale acestor sigilii atât de frumoase, astfel le puteți comanda ori la set, unde aveți lipit autocolantul pe ele, astfel vă este ușurată munca, ori la bucată.

Dacă totuși sunteți mai îndemânatice, vă stăm la dispoziție cu toate cele necesare pentru realizarea acestora, astfel vă stăm la dispoziție și cu un kit pentru începători, care include accesoriile de bază care sunt necesare în realizarea sigiliilor de ceară.

Este ușor să realizăm sigilii de ceară, doar trebuie să fim un pic îndemânatici. În principiu pașii realizării acestor frumoase sigilii de ceară sunt următorii:

  1. Încălzim ceara pentru sigilii la o temperatură optimă, astfel să nu fie nici prea lichidă, nici prea vâscoasă. Pentru asta putem folosi lingurița pentru topit ceara, suportul pentru lingurița de topit ceara și o lumânare pastilă sau putem folosi pistolul pentru batoanele de ceară.
  2. Vom turna o cantitate optimă de ceară în funcție de mărimea sigiliului de alamă pe care îl vom utiliza, pe suprafața pe care dorim să obținem sigiliul de ceară. Dacă dorim să obținem sigilii care le vom utiliza ulterior, prin lipirea lor pe obiecte cu ajutorul etichetelor dublu-adezive, atunci vă recomandăm utilizarea unei bucăți de hârtie de copt, sau al unei pietre hexagonale speciale de ceramică, astfel sigiliile de ceară vor fi ușor de dezlipit, și ulterior putem să le atașăm oricărui obiect dorim.
  3. Imediat după turnarea unei cantități optime de ceară pe suprafața aleasă, vom introduce sigiliul de alamă cu partea gravată în ceară și vom lăsa preț de câteva secunde pentru a se închega, și a se răci, apoi îndepărtăm sigiliul de alamă, et Voila!

Îndemânarea se va forma cu cât exersăm mai mult, astfel nu vă pierdeți răbdarea, dacă primele sigilii nu au ieșit perfecte, sunt unice în felul lor și sunt la fel de frumoase!

Vă recomandăm să atașați plicurilor niște sigilii handmade, pentru ca misterul conținutului să fie menținut și pentru a rămâne remarcate de cei cărora le oferiți!

Postare mai veche Postare mai nouă