Despre noi

Despre noi

Sloganul nostru: Bucurie la pachet!

Paperparty este un mic atelier, care vine cu idei frumoase, cu produse de calitate pentru evenimente, nunți, botezuri, aniversări, absolviri, petreceri tematice, și multe altele.

Paperparty vă oferă o multitudine de variante de produse, și culori la alegere, precum plicuri colorate, realizate cu mult drag, ceară pentru sigilii, sigilii de ceară realizate manual, panglică de diverse mărimi și culori, șnur de iută și de bumbac, hârtie de mătase, baloane colorate pentru a vă organiza petrecerea așa cum doriți. 

Paperparty susține și micile business-uri de creație, și hobby, bazate pe produse handmade, unde vine în ajutor cu multe produse care sunt necesare atât pentru ambalare, precum hârtia de matase, foliile autoadezive, cât și personalizarea lor cu diverse etichete, stickere, sau chiar sigilii de ceară personalizate, care pun amprenta personală a oricărui creator de frumos.

Paperparty vine cu idei frumoase și altor tipuri de business-uri precum producătorilor de vinuri la sticle, cărora le oferim o varietate de stilizare și decorare a sticlelor de vinuri pentru a le da o notă de eleganță.

 Paperparty are produse făcute manual cu mult drag și pentru evenimente, precum Ziua națională a României sărbătorită de 1 Decembrie a ficărui an, Crăciun, Paște, Valentine’s Day, și alte sărbători naționale. 

 Paperparty dorește o colaborare prietenoasă atât cu clienții, cât și cu cei care apreciază creațiile frumoase, făcute cu mult drag și atent meșteșugite. 

Ne dorim să îmbogățim tot timpul gama de produse în funcție de preferințele voastre și în funcție de tendințe pentru a fi mereu soluția voastră în proiectele de suflet!

Paperparty a luat naștere din pasiunea pentru frumos, pentru hârtie și carton colorat, și sigilii de ceară realizate manual, care sunt atât de mult iubite de mirese, și nu numai. Toți le iubim!

Echipa noastră este deschisă pentru orice idei sau nevoi aveți, vă oferă ajutor în alegeri, pentru ca voi să fiți satisfăcuți de produsele noastre. 

Orice pachet care pleacă din mâinile echipei paperparty.ro este atent pregătit și cu mult drag.

Haideți să creăm frumos!

Cu drag,
echipa paperparty.ro