Întrebări frecvente

Întrebări frecvente


  •  Câte sigilii de ceară pot fi făcute dintr-un baton de ceară?

Dintr-un baton de ceară pot ieși între 10-12 sigilii de ceară. Depinde de îndemănare, și de consistența pe care o are ceara la momentul topirii. Depinde de asemenea și de diametrul sigiliului folosit, astfel 10-12 bucăți de sigilii de ceară pot ieși cu un sigiliu de alamă cu diametrul de 2,5cm

 

  • De ce să lipim plicul cu sigiliu de ceară?

Un plic lipit cu sigiliu de ceară păstrează misterul și confidentialitatea mesajului, astfel destinatarul e cu atât mai surprins și curios de conținut. De asemenea, sigiliul de ceară oferă o notă de vintage plicului, îl face deosebit și elegant. De asemenea invitațiile oferite vor fi remarcabile cu un element decorativ atât de frumos precum e sigiliul de ceară. Noi recomandăm sigiliile de ceară și la invitațiile de nuntă, invitațiile de botez, la meniu, place cards, precum și în alte contexte decorative.

  • Prin ce se deosebesc plicurile handmade de plicurile normale?

Diferența între plicurile colorate normale, și cele handmade, constă în faptul că plicurile handmade sunt de calitate superioară, confecționate manual dintr-un carton de peste 120g, de cele mai multe ori fiind și texturate. Plicurile realizate manual de asemenea oferă o paletă de culori diferită, și pot fi tipărite pe ele inițialele mirilor, logo-ul companiei, și alte mesaje sau modele. În schimb, plicurile standard sunt gumate, astfel tipărirea fiind aproape imposibilă, însă sunt prezente o multitudine de dimensiuni și culori, care să vă încânte dorințele.

 

  • Ștampila de alamă poate fi gravată cu modelul dorit?

Ne bucurăm să vă anunțăm, că sigiliile noastre de alamă pot fi personalizate cu modelul dorit de voi, fie că e vorba de inițiale, de logo, sau alt model dorit, acestea pot fi gravate pe sigiliile noastre de alamă. Nu trebuie decât să luați legătura cu noi prin e-mail: office.paperparty.ro@gmail.com și să ne transmiteți detaliile legate de modelul dorit, iar noi vă vom ajuta să alegeți sigiliul cu diametrul optim pentru design-ul cerut de voi.

 

  • Vreau să comand mai multe modele de sigilii de ceară. Cum procedez?

Vă ajutăm cu mare drag! Trebuie doar să ne lăsați un e-mail: office.paperparty.ro@gmail.com sau să ne contactați prin telefon/ whatsapp la numărul de telefon: 0753 763 406, iar o colegă se va ocupa cu mare drag de comanda dumneavoastră!

 

  • De ce produse am nevoie pentru a confecționa sigilii de ceară?

În magazinul nostru www.paperparty.ro găsiți toate cele necesare pentru a da startul la confecționarea sigiliilor de ceară. Aveți nevoie de batoane de ceară, linguriță pentru topit ceara și lumânare pastilă, sau pistol pentru ceară, sigiliu de alamă, și de puțină îndemănare. Toate produsele necesare le găsiți la noi pe site. Pentru a vă ajuta în alegerea produselor necesare avem și seturi cu toate produsele pentru a începe confecționarea sigiliilor de ceară.